Mellkisebbítő műtétre készül Young G Béci felesége

Mészáros Norina
Vágólapra másolva!
Mészáros Norina 2017 őszén csináltatta meg a melleit, hátfájása miatt azonban most kisebbítő műtétre vállalkozik. Young G Béci felesége két éve egy életmentő beavatkozáson esett át, el kellett távolítani a méhét, így egy ideig szeretett volna várni azzal, hogy újból kés alá feküdjön. Most jött el ez a pillanat.
Vágólapra másolva!

Young G Béci felesége tervéről beszélt őszintén legutóbbi interjújában.

– kezdte a rapper, aki nemrég hazaköltözött Kanadából. "Azóta a helyzet csak súlyosbodott, néha olyan fájdalma van, hogy alig bír kikelni az ágyból. Most viszont találtunk egy törökországi klinikát, ami nagyon szimpatikus, a budapesti képviseletüknél az orvosaik munkáit, referenciáit megnézhettünk. Ha már ott vagyunk, nekem a fogaimat hozzák rendbe. Először is megnézik, nincs-e új gócpont, ami az autoimmun-betegségem miatt fontos. Másrészt pedig egy porcelánhéjat tesznek a fogaimra, amit a nagymenő világsztár előadóknál láttam" – magyarázta Young G Béci. Nem kettesben utaznak, velük tart Rebeka is.

Pedig én gyakran mondom neki, hogy milyen szép, de érthető, ha magával nincs megelégedve, akkor bárki hiába mondja neki. Nagyon örülök, hogy végül rászánta magát a beavatkozásra, és én végig ott leszek, egymást fogjuk támogatni" – árulta el a Ripostnak a családapa.

Forrás: Mészáros Norina/Instagram