Apa lesz a Séfek Séfe sztárja

Zörgő János, Zörgőjános
Zörgő János és mestere, Vomberg Frigyes
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Új munkahely, hamarosan megszülető baba, esküvő. Sűrű éve van a Séfek Séfe győztesének.
Vágólapra másolva!

Csupa örömteli változások álltak be Zörgő János életében. A Séfek Séfe ötödik évadának győztese már új munkahelyén, egy dunapi állóhajó éttermében kamatoztatja tudását. Tavaly nyáron kérte meg szerelme kezét, február végén pedig megérkezik első közös gyermekük - írja a Bors.

Zörgő János Séfek Séfe
Zörgő János magánéletében és karrierjében is sokban változott a Séfek Séfe győzelem óta. (Fotó: TV2)

"Gőzerővel készülünk a baba érkezésére, nemrég fejeztem be a leendő szobája kifestését. Nagyon boldogok vagyunk, izgatottan várjuk" - mesélte boldogan János, aki az esküvő szervezését sem hanyagolja el.

"Az időpont már meg van, ebben az évben hivatalosan is összekötjük az életünket. A háttérben zajlanak az előkészületek, egyeztetjük a fodrásszal, a fotóssal és a DJ-vel is az elképzelésünket. Kicsit modernebb esküvőt képzeltünk el, hajnalig tartó banzájjal. A hagyományokhoz valamelyest ragaszkodunk, de a régimódi lagziktól jóval eltér majd. Nem a klasszikus magyar zenékre mulat a násznép, választható lesz minden stílus az igényeknek megfelelően. Ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a menüsort én alkothatom meg— mondta a Borsnak Zörgő János, aki természetesen távol marad a konyhától a nagy napon.