Meghalt a világhírű producer

Sean Stone
Vágólapra másolva!
A világhírű producer, Oliver Stone fia, egy súlyos betegség következtében halt meg 31 évesen.
Vágólapra másolva!

Sean Stone rákos betegségben halt meg a New Brunswick-i Robert Wood Johnson Egyetemi Kórházban. Halálhíréről a családja számolt be a nyilvánosságnak. A 31 éves férfinél még júliusban diagnosztizáltak áttétes neuroendokrin vastagbélrákot, azonban a szervezete feladta a harcot.

Stone New Jersey-ben nőtt fel, és az Arizonai Egyetemen diplomázott, majd 2017-ben Los Angelesbe költözött, hogy filmes álmait megvalósítsa. Édesapja Oliver Stone amerikai rendező, forgatókönyvíró, így nem véletlen, hogy ő is a filmes pályát választotta. 

Kreatív vezetője volt számtalan 2022-ben debütált játékfilmnek, köztük az Éles helyzet című akcióthrillernek, melyben Kevin Dillon és Mel Gibson játszotta a főszerepet; a Rosszkor, rossz helyennek, amelyben Bruce Willis és az Alkonyat-filmek sztárja, Ashley Greene kapta a főszerepet; valamint a Táv-felügyelőnek, amelyben Willist és Dillont is láthattuk. Később felfigyeltek a tehetségére, és producerként is részt vett az áprilisban megjelenő Cash Out című Johnn Travolta-filmben, valamint a folytatásában is.

Szabadidejében szívesen sportolt, festett, valamint zenét hallgatott - olvasható a The Hollywood Reporter oldalán.