Megdöbbentő dolgok derültek ki G.w.M múltjáról

Gw.M és Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
G.w.M már 15 évesen elköltözött otthonról, hogy elindítsa rapkarrierjét, a kezdeti időkben még ételre is alig volt pénze.
Vágólapra másolva!

A Beköltözve Hajdú Péterhez legutóbbi  részében Varga Márk, azaz G.w.M volt a vendég, aki főként a pénzével dicsekedett, de a betegségéről is beszélt. Kulcsár Edina férje felidézte, hogy indult el a zenei pályán, és azt is elárulta, hogy mikor hagyta abba az iskolát. 

"Érdekes, mert szerintem nem fogtam fel, hogy mekkora bajban vagyok. Abszolút hülye gyerek voltam, tele tűzzel, aki mindent akar az egész világon. És nem fogtam fel szerintem, hogy én akkora trében vagyok, hogy az füstöl. Egy 32-es pizzát egy hétig ettem. Nyilván nem tudott ez úgy kezdődni, hogy azonnal dől a lé meg Hollywood…" - mondta, hozzátéve, hogy anyja és nevelőapja válása után döntött úgy, hogy önálló életet kezd, ekkor csak 15 éves volt.

Arról is beszélt, hogy a nyolc általános elvégzése után továbbtanult, de nem ment neki.

Nekem a kilencedik már nem ment, már más ambícióim voltak. Jól ment a suli, jó volt az átlagom is, tényleg, szinte színötös voltam. De én már akkor pénzt akartam keresni, hiába voltam gyerek. Házakat néztem, autókat, hogy ezeket egyszer el fogom érni.

Elmondása szerint korábban a nagymamája hatvan négyzetméteres lakásában éltek egyszerre 14-en, az anyja külföldre költözött, vér szerinti apjával pedig ekkoriban egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot.