Megint elhagyta Kecskés Enikő T. Dannyt, máris új barátja van a modellnek - kép

Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Egyre bonyolódik T. Danny és Kecskés Enikő szerelmi drámája, ugyanis szinte már követhetetlen, hogy kibékültek-e vagy sem. Nemrég még azt feltételezték, hogy újra együtt van a sztárpár, viszont most nagyon úgy tűnik, a modell már más oldalán találta meg a boldogságot.
Vágólapra másolva!

Hatalmas drámával ért véget Kecskés Enikő és T. Danny kapcsolata, elsősorban a rapper dolgozta fel nehezen a szakítást, szinte minden nap közzétett valamilyen fájdalmas üzenetet, amivel tudatta, mennyire megviselte őt a történtek. A zenész Hajdú Péternél vallotta be, hogy valóban vége kettejük között, viszont ő még mindig táplál érzéseket a modell iránt. 

Nemrég felröppentek olyan pletykák, hogy mégis kibékültek, hiszen többen úgy vélték, Kecskés volt barátja kocsijából mutatott egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzést. Ezekre a híresztelésekre egyikük sem reagált, viszont egyre több jel utal arra, hogy a modellnek kapcsolata van és újra szerelmes. Most egy szexi képet is megosztott magáról a közösségi oldalán, melyhez sokatmondó, az "I like the way you kiss me" című dalt választotta zenei aláfestésként, ami annyit tesz: szeretem, ahogyan megcsókolsz. 

Azonban az üzenetet valószínűleg már új párjának, és nem T. Dannynek címezte, hiszen egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban több szemtanú is azt állítja, hogy egy másik férfi társaságában, félreérthetetlen helyzetben látták Kecskés Enikőt vásárolgatni.

A bejegyzés láttán voltak többen, akiknek kétségei támadtak annak valóságtartalmát illetően, de aztán jött még egy szemtanú, aki megerősítette, hogy valóban Kecskés Enikő és egy ismeretlen férfi látható a felvételen.

Nálam voltak bent az egyik üzletben. A csávó egyébként normális, Enikő viszont még az én elvárásaimat is alulmúlta, pedig nem voltak túl magasan

 - írta a felhasználó.