Hihetetlen hazugságokat terjesztenek VV Fanniról

VVFanni
Vágólapra másolva!
Novozánszki Fanni gyilkossági ügye hat év után ért véget, a nő holttestét azóta sem találták meg a hatóságok. Közvetett bizonyítékok alapján azonban elítélték az első számú gyanúsítottat, B. Lászlót, aki mindvégig tagadta a gyilkosságot. Az egykori realitysztár még 2017-ben tűnt el, azóta senki sem látta élve, sem holtan, csak az elítélt gyanúsított, aki nagy valószínűséggel pénz miatt támadta meg a lányt. Most azonban olyan kegyeletsértő dolgokat terjesztenek VV Fanniról, ami mindenki számára megdöbbentő.
Vágólapra másolva!

Az egész országot megrázta VV Fanni gyilkossági ügye, amikor 2017-ben fény derült arra, hogy a prostituáltként dolgozó lányt az egyik kuncsaftja nagy valószínűséggel bántalmazta, sőt, pénzért meg is ölhette. Bár a holttest sosem került elő, és B. László végig tagadta a bűnösségét, egy videó készült róluk a lány lakása alatti mélygarázsban, ahogy a férfi eszméletlen állapotban cipeli őt. Ez az utolsó felvétel VV Fanniról, aki nagy valószínűséggel már nincs életben, erre a következtetésre jutottak a hatóságok és Novozánszki Fanni családja és ismerősei is.

Most csaló hírportálok mégis visszaélnek ezzel az információval, és az egész üggyel, így próbálnak maguknak olvasottságot növelni, úgy, hogy azt állítják, VV Fanni mégis életben lehet. Ezt az álhírt a Facebookon terjesztik, és azt állítják, hogy egy riportból fog kiderülni a teljes igazság, ami durván kegyeletsértő, és VV Fanni családjára nézve pedig kegyetlenség.

Rendkívüli! Ebben a pillanatban jött a hatalmas örömhír. Ez hihetetlen, de igaz. A rendőrség most jelentette be VV Fanniról. A cikk kommentben

 - idézi a Bors az álhírportál döbbenetes állítását.

VVFanni
Kegyeletsértő álhíreket terjesztenek az eltűnt, valószínűleg halott VV Fanniról
Fotó: VV Fanni Instagram