Hatalmas dráma és sírás: eldőlt, ki a Next Top Model Hungary legújabb kiesője - videó

Csordás Cintia, Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
Ezútta is hatalmas drámával és sírással ért véget a Next Top Model Hungary legújabb adása, ahol ismét egy versenyzőnek kellett távoznia.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary vasárnapi adásában minden eddiginél életveszélyesebb feladatban kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek.  A legújabb feladatot azonban egyik modell sem vette könnyen, mindannyian könnyes szemmel figyelték egymást, míg a mélybe vetették magukat.

Volt, aki csak sírva fakadt, de Czibolya Niki teljesen ledermedt a félelemtől, amikor rá került a sor, és arról beszélt, hogy valóságos rosszullét gyötri, mert hiába van kötéllel kibiztosítva, képtelen a mélybe vetni magát egy feladat kedvéért. A tériszonyosoknak főleg hatalmas kihívás volt a feladat, hiszen az Erkel színház oldalán, 9 méter magasból kellett teljesíteni a legújabb kihívást.

Nincs egyszerű dolga a lányoknak, hiszen a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét, azaz Axente Vanessát, Tomán Szabinát, Merő Pétert és Tombor Zoltánt,ó kell meggyőzniük, akik eldöntik, hogy ki az, aki esélyes a végső győzelemre.

A két leggyengébben teljesítő lány Csordás Cinti és Hawa voltak, azonban előbbinek kellett távoznia a műsorból. Ördög Nóra kiemelte, hogy Csordás Cinti ezúttal is túl sok volt: túl sok, amit a zsűri látott belőle. Merő Péter azzal vigasztalta, hogy ennek ellenére sokat fejlődött, csak ez most nem volt elég. 

"Büszkén távozok, mert szerintem zseniális, hogy a top hétbe bekerültem, és nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi esélyt kaptam. 

Annyit mondták már a lányok, hogy túlélő vagyok, hogy már egy kicsit tényleg el is hittem, talán meg is nyerhetem.

 Viszont tényleg nem éreztem volna fairnek, ha valamelyik másik lány megy haza, hiszen valóban sokszor kaptam esélyt a bennmaradáshoz. 

Nagyon sokszor kiközösítettek a lányok, sokan félreismertek engem, erre nem szeretnék emlékezni. Valószínűleg pszichológushoz is fogok menni ezután, innen is puszi neki. 

És mindent köszönök" - búcsúzott könnyes szemmel a fiatal lány. 

Mit nyer a győztes?

A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.