Nem adja fel a gyerekéért folytatott küzdelmet a magyar énekesnő

Csézy
Vágólapra másolva!
Csézi Erzsébet, vagyis művésznevén Csézy rengeteget küzdött azért, hogy családja lehessen. Nemrég beszélt élete legnagyobb tragédiájáról is, amikor tragikus körülmények között elveszítette első férjét, most pedig arról számolt be, hogy régóta küzd az anyaságért, és lassan kifut az időből, de nem adja fel azt az álmát, hogy saját gyereke szülessen.
Vágólapra másolva!

Csézy 2014-ben ment újra férjhez Szabó László rákkutató doktorhoz, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Az énekesnő úgy gondolja, hogy élete legnehezebb időszakát nem élte volna túl második férje nélkül, aki átsegítette a gyászfolyamaton első férje elvesztése után. Bár nagy közöttük a korkülönbség, ugyanis a férfi 18 évvel idősebb Csézynél, mégsem vetették el azt, hogy valaha is egy család lehtenek, pedig már évek óta küzdenek a közös gyerekért.

Ez egy nagy és lelket próbáló küzdelem, de a szívem mélyén azt érzem, előbb-utóbb sikerrel járok, járunk - mondta a 44 éves énekesnő, aki elárulta, hogy már évek óta lombikprogramban vesznek részt férjével, ami nemcsak testi, hanem lelki fájdalommal is jár. Csézy mégsem adja fel a küzdelmet, akkor sem, ha már csak egy éve van hátra, mivel a magyar törvények szerint a nők 45 éves korukig próbálkozhatnak az ilyen jellegű kezelésekkel.

Hogy érezzék, nincsenek egyedül, sokkal többen vagyunk, akik kisbabára vágyunk, mint gondolnák" - idézi a Blikk Csézy szavait.

Csézyt és 18 évvel idősebb párját, Lászlót nem gátolja meg a terveiben a köztük lévő korkülönbség sem Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu