Osztályozhatjuk a hazai szállodákat

Vágólapra másolva!
Utálta szállodáját szilveszterkor, vagy éppen tetszett a pincérek kedvessége a karácsonyi vacsorán? Az egyik legnépszerűbb belföldi turisztikai portál most lehetőséget biztosít az utazóknak a szálláshelyek közvetlen véleményezésre.
Vágólapra másolva!

Számtalan alkalommal tapasztalhatták a belföldi vendéglátóhelyeket járó turisták, hogy egy ünnepi alkalomra, karácsonyra, vagy szilveszterre lefoglalt szállás elmarad a várakozásoktól, igaz ennek ellenkezője is előfordul.

A belföldi turisztikai kínálattal foglalkozó Vendégváró.hu-n most bárki minősítheti akár pozitív, akár negatív irányban a kipróbált hoteleket, éttermeket, szolgáltatásokat. A honlap látogatói azt is elmondhatják, hogyan érezték magukat pihenésük során.

A honlapon egy ötfokozatú skálán döngölhetjük földbe, vagy emelhetjük mennybe a kiválasztott szállodát. Külön osztályozhatjuk a szálláshelyet, a szoba, az étkezés minőségét, a személyzet munkáját és az ár/érték arányt szerint, ugyanitt saját szavaikkal is elmondhatják véleményüket.

Azok, akik január végéig minősítenek legalább egy Vendégváró szálláshelyet, értékes magyarországi útikönyvet nyerhetnek.