Pandora édesanyja válaszol

Vágólapra másolva!
Míg a lakók pezsegtek a nekik küldött üzenetektől a Villában, addig Pandora anyukája félszegen és megilletődve válaszolt a BeleValóVilágban a kérdésekre. Természetesen a lánya körüli botrány volt a fő téma.
Vágólapra másolva!

Lakóink mintha vérátömlesztést kaptak volna, hihetetlen energiával és lelkesedéssel vették kezükbe a Blikket. Mindenki kapott üzenetet: jót is, rosszat is. Pandora örült leginkább az sms-eknek. Az aktmodell lány minden neki szóló véleményt külön megköszönt. Szilvi csak átfutotta az újságot, majd' mikor újból elolvasta, felkiáltott: "Mi az, hogy alattvalók! Na várjál csak!"

Forrás: RTLKLUB

Míg a csapat a Villában örömködött, a BeleValóVilág vendége az aktmodell édesanyja volt, aki a műsorban elmondta, szerinte azért ilyen nagy a botrány a lánya körül, mert nem időben derült ki az igazság. Pandora két évvel ezelőtt abbahagyta az aktfotózást, de a világhálóra most kerültek fel a képek - jelentette ki Szatmári Ágnes. Hozzátette: Nagyon szomorú, hogy lányának újra szembesülnie kell múltjával, mert hazaköltözése után egyszer már sikerült feldolgoznia azt a bizonyos "pornós" esetet.
Arra a kérdésre, hogy mit gondol Pandora rámenősségéről, a következőket mondta: "A felfokozott érzelmi állapotának és a sok pezsgőnek tulajdonítom."