Új lakóra várva

Vágólapra másolva!
A hat lakó izgatottan várja a ma beköltöző hetediket. Az újdonsült lakó fogadására tizenkét mondatos beszéddel kell készülniük, ennek ellenére egyelőre a tartalom helyett a formával foglalkoznak: edzenek, fürdenek, öltözködnek.
Vágólapra másolva!

"Mit szeretnél, szexi legyek vagy ünneplős?" - kérdezgeti Ágica földijét, aki természetesen az előbbire voksol. Mindannyian a hálószobában készülődnek, Frenki és Szilvi már a közös zuhanyozáson is túl van. Tommyboy pedig teljesítette mai edzéstervét: Pandorával a nyakában a vádliját izmosította.

Forrás: RTLKLUB

"Megmondom nektek őszintén, Hawaiira készülődöm" - dörmögi Segal félmeztelenül, majd az esti programot tervezgeti: "Ha kell, ha nem, táncolunk is!". Kiderült, a Villa férfi lakói is rajonganak az öltözködésért, lelkesen beszélik meg, ki honnan, hogyan szerzi be ruhadarabjait, melyiket viseli szívesen és miért. A viszonylagos nyugalmat a lányok fel-felcsattanó üdvrivalgása szakítja meg, akik egymás szerelésének örülnek ennyire.

Ágica és Pandora zuhanyzás közben a fogyás előnyeit és hátrányait tárgyalja meg - különös tekintettel a mellekre. "Nem azt mondom, hogy tökéletes, gyönyörű, hogy nem lehetne jobb, de nincs vele komoly gond" - így Pandora Ágicának. Az üzletasszony viszont hárítja a témát, majd ingerülten közli a mosdónál álló kibicelő Frenkivel, hogy nem kíváncsi a véleményére. A lakók egy része már teljes glancban dohányzik a teraszon, ahol a fiúk éles füttyszóval próbálnak jelezni a külvilágnak. Közben néha felsóhajtanak: "Ma beköltözik valaki!"