Gömbölyded formák

Vágólapra másolva!
Ágica Leot sem hagyta békén azzal a kérdéssel, hogy milyen típusú nő tetszik neki. A válasz hallatán a kíváncsiskodó lány pironkodva kivonult cigizni. Lehet, hogy magára ismert? 
Vágólapra másolva!

Segal ébredt ma elsőként a Villában, de mivel még mindenki aludt, ő is úgy gondolta, hogy visszafekszik. Nem sokkal később Leo kezdett eszmélni, így hát a miskolci vállalkozó mégis kibújt az ágyból, és együtt kimentek tisztálkodni. Fél tíz felé megszólalt a reggeli zene, mintegy ébresztés gyanánt, és az álmos szoba közepén Segal táncba kezdett.

Forrás: RTLKLUB

Friss fotók!

A pörgős zene ellenére lassan indult a reggel, majd megkapták az első levelet, miszerint pakoljanak ki a raktárból, szedjék le a karácsonyfát a lufikat, és ami már nem kell rámolják össze. Szilvi, mint mindenki gondoskodó mamája összeírta a mai rendelésüket, aztán szétszéledtek a lakók. Segal edzett a szabadban, Tommyboy a szobában, Leo evett, és közben már az ebéd után érdeklődött, a lányok pakoltak a konyhában, illetve Ágica megrajzolta szemöldökét, beállította a haját, Frenki pedig kivételesen ma pihenéssel kezdte a napot. Jól is tette, hogy lazított egy kicsit, nemsokára ugyanis feladatot kapnak majd.

Forrás: RTLKLUB

Előtte azonban még egy rövid női csacsogás a konyhában. Ágica szokásos témáját forszírozta, milyen nő tetszik a pasiknak. Most Leon volt a sor, hogy szint valljon. Leo elmondta, hogy neki azok a lányok jönnek be, ahol vannak gömbölyded idomok, és van mit fogni rajtuk. Hogy mindezt érzékeltesse tett egy markolászásra utaló mozdulatot a kezével, az arcán pedig látszott, hogy egy pillanatra érezte is a dolgot. Ágica talán nem számított ilyen egyértelmű reakcióra, ezért csak annyit tudott mondani "Tyúúú, erre rágyújtok". A teraszra vezető úton mosolyogva megjegyezte "Ez pozitív egy férfinél".
A kérdés csak az, hogy ezzel az eredeti mondattal mire is gondolt a csinos üzletasszony?