Csaba és Katka naplója

Vágólapra másolva!
Ezentúl gyakran fognak naplót írni a lakók, hogy a riportszobán kívül is legyen lehetőségük a kitárulkozásra. Tegnap este a cowboy és az üzletkötő lányka jegyezte le személyes impresszióit.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Katka képei

Katka naplójából: "Csaba szerint Marcsi asztal alatt történő ismerkedése egyenlő a paraszt-pettinggel, hááát, érdekes. (...) A feszültségmentes délután megtört, köszönhetően Szilvinek és Pandorának. Mindettől függetlenül pozitív kimenetele lett az ügynek, kibékültek - már amennyire összevesztek. Pandora érdekes feladatot kapott, melytől először nagyon idegenkedett, de aztán egészen jól ment neki. Véleményt kellett mondania az összes villalakóról."

Forrás: RTLKLUB

Csaba naplójából: "A nap folyamán kaptunk egy számomra szimpatikus feladatot, ami abból állt, hogy a lányok vannak hatalmon. Ők nem vették elég komolyan a feladatot, több fantáziára számítottam tőlük. Úgy gondoltam, hogy lehetőség nyílik klasszul körbeudvarolni őket. De nem így történt, semmi kívánságuk nem volt. (...) A délutáni játék végére szinte mindenkin eluralkodott a feszültség. Főleg én voltam mérges magamra, mert jobban is meg tudtam volna csinálni."