Ki tud szebben sírni?

Vágólapra másolva!
VillaAra csak olyan lehet, aki szépen, meghatóan tud sírni. Ebben a kategóriában a Villa legnagyobb színésznője, Pandora remekelt.
Vágólapra másolva!

A lányok második próbatétele: egy romantikus szituáció, amelyben a lány szerelme behívóparancsot kapott, háborúba kell mennie... Az állomáson búcsúzkodnak. A lány természetesen sírva fakad, mert szerelmétől elválni nagyon nehéz. Minden VillaLánynak szép, filmbe illő sírást kellett (volna) produkálnia. A könnyeket természetesen dialógus előzte meg.

Forrás: RTLKLUB

Katka volt az első, de nem tudta átérezni a helyzetet, mit okozna neki Milo bevonulása, így a sírás elmaradt. Anett viszont az elvárásoknak megfelelően könnyes búcsút vett alkoholista férjétől, Segaltól. Marcsi Csabát próbálta lebeszélni a háborúról: "Elhagyod a lovaidat?" Neki is sikerült előcsalogatni a könnyeket. Ágica Leójától búcsúzott, de akárhogyan próbálkozott, nem ment a sírás. Jenny Indián vállán zokogott, a háborúba induló szerelmes meg csak annyit mondott: "Még van öt percünk, menjünk gyorsan a várószobába!" Szilvi és Frenki szívszorító jelentet adott elő, amelyben a tehetetlen szerelmes lány azt ajánlja, bújjanak el valahova a háború elől. Pandora Tommyboynak esküdözött könnyek közt: "Várok rád, ígérem, esküszöm! Halljak meg, ha nem!"

Forrás: RTLKLUB

A fiúk nem sokat morfondíroztak a döntésen: egyöntetű véleményük szerint a legszebb sírást Pandora produkálta.