Szilvi: Frenki jellemgyenge

Vágólapra másolva!
A dühödt kitöréseiről és anyáskodó jelleméről (is) ismert szőke a riportszobában letudta a napi obligát pityergést. Volt párját hitvány alaknak tartja, aki Segal befolyása alá került. Még mindig szereti valahol Frenkit, de nem tudja, van-e kiút.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Mai képek

"Nem gondoltam volna, hogy idáig elfajul a helyzet. Hogy ennyire nem jelentek neki semmit. A tegnap esti lépése bánt, én nem tennék vele ilyet soha. Különbözőek vagyunk, hál'istennek. (sírdogál) Nem tartottam ezt egyenes dolognak, most sem tartom annak. Nem próbálta ezt a lépését megmagyarázni és nem is fogja. Amióta itt vagyok, olyan hülye álmaim vannak! Tegnap éjszaka azt álmodtam, hogy elárult. Direkt nem mondtam el neki, nehogy visszaéljen vele!" (Szilvi álma videón)

Forrás: RTLKLUB

"Ami belőlem kijön, az csak az ezredrésze annak, ami bennem zajlik. Abban tartom magam hibásnak, hogy csak a játék miatt békültünk ki, többek tanácsa ellenére. Százszor és százszor hagyott már magamra olyan helyzetben, mikor szükségem volt rá. Azt hallottam tegnap este, hogy Segal megígérte Ferinek, hogy mindent megtesz, hogy engem kivigyen. Most rettentő szomorú vagyok. Nem ideges, hanem szomorú. Ennél nincs rosszabb. Segalt utálom, mert befolyásolja Frenkit. Tudtam, hogy én fogom meginni ennek a levét. Tegnap délután, mikor mindenki megmondta a magáét Segalnak, Frenki nem mert beszólni neki." (Bővebben a videón)