Katka érzései

Vágólapra másolva!
Katka igen nagy esélyt lát arra, hogy február 6-án, ő menjen párbajozni Segallal. Őt nem lepte meg, hogy kendőt kapott, hiszen számított rá. 
Vágólapra másolva!

Katka és Segal kapcsolata, sosem volt az igazi. A miskolci fenegyerek egyszer közölte vele, hogy szerinte a szőke lány végtelenül buta, amit Katka azóta sem tudott megemészteni.

A kijelölésnél igazán nem volt kérdéses, hogy a ceglédi lány jele, Segal neve alá kerül, így azt is pontosan tudta, hogy számíthat zöld kendőre.

Forrás: RTLKLUB

Kiválasztás után

Nem is próbálnak meg úgy tenni, mintha kedvelnék egymást, konkrétan, nem is szólnak egymáshoz. Ma, amikor Segal és Szilvi volt a felelős azért, hogy mindenki megkapja a számára kívánatos ételt, italt, Katka természetesen Szilvitől rendelt.

Segal bűbájos arccal szólt a távozó lány után: "Jöjjön máskor is". A területi képviselő visszafordult, és annyit mondott: "Még fogunk találkozni", majd kivonult a teraszra.

Itt először Frenkinek mesélt a megmérettetéssel kapcsolatos érzéseiről: "Nem hiszem, hogy kevesebb vagyok nála. Annyira gyengének, és butának tart, pedig nem is ismer. Azt se tudja, honnan jöttem, ki vagyok. Pedig én tisztelem, és okosnak is tartom. Éppen ezt bizonyítja, amit az utóbbi három napban művel, de én nem tudnám ezt csinálni. Szeretnék győzni, de nem mindenáron. Nem az a lényeg, hogy ki veszít, hanem, hogy mit veszít. Nem biztos, hogyha Segi jön vissza, attól én vesztes leszek."

Forrás: RTLKLUB

Frenki egyszerű, közhelyszerű mondatokkal töltötte a lelket a lányba, akin látszik, hogy egész nap ezen pörgött az agya. Kicsit később a lányokat is beavatta titkos érzéseibe.

Régebben valóban gyengének érezte magát, de most, hogy a kopasz rátette a kendőt, segített neki, hogy önmaga legyen. Most már úgy nyilatkozott, hogy "Mindent meg fogok tenni, hogy én jöjjek vissza".