Mennyi az annyi?

Vágólapra másolva!
Most, hogy már mindent pénzért kell megvásárolniuk, mindenki pontosan nyomon kívánja követni a költségvetését. 
Vágólapra másolva!

Megérkezett a riportszobába az összes megrendelt élelmiszer. Pandoráék kértek három üveg sört, de mivel alkohol tartalmú italt nem vehetnek, ezért visszaküldték nekik a pénz egy részét.

Forrás: RTLKLUB

Tommy tombol

A másik részéből a stáb tagjai vettek kenyeret, meg kiflit, mivel arról megfeledkeztek a lakók a rendelésénél. Abból, hogy kinek mennyi pénz jár vissza, ki kinek tartozik, és mennyivel, óriási kavalkád kerekedett.

Mindenki egyszerre beszélt, bizonygatta, hogy de nem is ennyi az annyi. Szilvi és Pandora bejelentette, hogy az ő kajájuk a legfelső polcon van, ezt tartsa mindenki szem előtt. Anett háborgott, hogy a kenyér nem teljes kiőrlésű, és egyébként is, most ki honnan tudja, hogy a kenyér mennyibe került, mikor nem is kértek?

Forrás: RTLKLUB

Hosszasan vitáztak volna, ha nem lettek volna olyan éhesek, mint a farkas. A konyhában állva kezdtek neki a vacsora elfogyasztásához, de volt olyan, akinek ez alatt is volt ideje a száját jártatni, és bonyolult matematikai számításokat végezni.

Mindenki árgus szemekkel figyelte, hogy ki miből mer venni, mert hát nehogy bárki olyat vegyen ki a szekrényből, amit még nem fizetett ki.

Ha ezt egész héten így fogják nyomni, akkor bizony minden étkezéshez rossz szájízzel kezdenek majd hozzá.