Pandora agytorna

Vágólapra másolva!
Szilvi megpróbálta becserkészni Frenkit, de nem járt sikerrel. Pandora pedig hihetetlen konspirációs képességét fitogtatta. Újból.
Vágólapra másolva!

Szilvi szomorúan rágta a körmét a hálószobában:
Szilvi: - Azért jöttem be, hogy beszéljek a Ferivel.
Ágica: - Jaj, én meg itt voltam bent. Szólok neki.
Szilvi: - Nem. Meggondoltam magamat. Ha én innen kimegyek, nekem más életem lesz. Ezt a helyzetet akarom megoldani, nem gondolok arra, hogy vele maradok.
Ágica: - Szerintem jól látod ezt. Ő sincs jó.
Szilvi: - Tudom. Ő rosszabbul viseli, mint én. Ezt elhiheted. De hát, ez van!

Forrás: RTLKLUB

Később Pandora belelátott abba a levélbe, amit a szupertitkos ügynök, Leo kapott. Ebben az állt, hogy figyelje meg a másik két ügynököt: Milót és Ágicát. Az aktmodell azt a messzemenő következtetést vonta le ebből, hogy a benzinkutas biztosan azt a feladatot kapta, hogy szakítson Ágicával. Ezen persze a lány szekció rögtön elkezdett rugózni, és mélységesen elítélték a fiút emiatt. Pandora kijelentette, hogy amennyiben ő kapott volna ilyen feladatot, biztosan nem végezte volna el. Hiába kérdezgette a fiút, Leo csak mosolygott és fel-alá járkált.

Forrás: RTLKLUB

Később kiderültek a részletek: "Nem én találtam meg, Leo mutatta meg Ágicának, s ő kilökte a kezéből. Én csak Ágica reakcióját láttam." - mesélte a lány Szilvinek a történteket. Na, hát ennyit Pandora kombinációs készségéről, jóindulatáról és bölcsességéről. Leo nem árulta el titkos küldetését, Ágica pedig menetrendszerűen rugdosódni akart...