Vágólapra másolva!
A Kihívás előtt másfél órával a lányok - szokás szerint - lázas készülődésbe kezdtek. Stohl András bejelentkezésével megtudták, hogy ma tényleg döntenie kell a kiválasztottnak. Pandora a mosókonyhába vonult.
Vágólapra másolva!

Ágica nehezen tudta eldönteni, hogy a miniben vagy midiben pompázzon ma este. Első körben, a rövid szoknyában vonult fel, majd ki tudja miért, magára aggatta a másikat.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

Miután néhány kilótól megszabadult a lány, kicsit mókásan festett a midiben. Szerencsére barátnői nem rejtették véka alá véleményüket, határozottan a mini mellett tették le voksukat. Ágica kötelességtudóan átöltözött. Ekkor jött az újabb csavar, mert Szilvi kijelentette, hogy neki a lány pulóvere nem tetszik. A Villa tyúkanyója persze azonnal segítségére sietett Ágicának, s még egyszer felhívta a figyelmét szekrényének azon részére, ahol a fekete csodák találhatóak.

Forrás: RTLKLUB

Ezután Stohl András bejelentkezett a lakókhoz, akik ekkor megtudták - bár eddig is sejtették -, hogy hamarosan kezdetét veszi a második Kihívás. Pandora - úgyanúgy, ahogyan Segal az első Kihívásnál - a mosókonyhába vonult elmélkedni. A lány nem vasalt. Sminkelt.