Leo bekeményített

Vágólapra másolva!
Lakóink egy játék keretében kapták meg a mai üzeneteket, de nem nagyon fogták fel a lényegét. Egyedül Tommyboy érzett rá a dolog ízére. Pandora replikázott, Leo pedig faarccal hallgatta. Nem végig.
Vágólapra másolva!

Éjfél körül lakóink többsége már a lefekvéshez készülődött. Szilvi és Frenki egy röpke szabadon választott gyakorlatot mutatott be a zuhany alatt, amit Pandora és Indián persze nem hagyott szó nélkül. Mindketten irigykedve kérdezgették a szerelmespárt, hogy mi is történt valójában.

Forrás: RTLKLUB

"Két perc volt, ne irigykedj!" - nyugtatta meg Frenki Indiánt, s vagányfiú módjára, adott egy pacsit is neki. Hát, ezzel nem ment sokra szegény! Később különleges módon kapták meg az üzeneteket. Egy sms-borítékból húztak egyenként, s a papíron szereplő írásokat hangosan olvasták fel.

Forrás: RTLKLUB

Nem igazán érezték a játék lényegét, egyedül Tommyboy adta elő úgy az üzenetet, mintha az ő fejéből származnának a gondolatok. Meglett a hatás, nagyon jót röhögtek: - Anettet elveszem feleségül, ha kijön a Villából. Ő lesz a mindenem. Pandora te is szexi vagy. Te meg a szeretőm leszel, ha nem baj.