Izgalmas január

Vágólapra másolva!
Szilvinek az első egy hónapja alatt több akciója volt, mint az összes lakónak együtt. Volt minden: ordítozás, sírás, kiborulás, szerelmeskedés és kibékülés.
Vágólapra másolva!

2003. december 31. Zajlik a negyedik beszavazó show, az elejétől kezdve végig Frenki és Szilvi vezetnek. Előnyüket végig megtartják: 24467 szavazattal nyernek.
2004. január 4. Pandora és Szilvi olyan show-műsort vágott le a konyhaasztalon, hogy a fiúk csak pislogni bírtak. Szétterpesztett lábakkal ültek az asztalon, ahol mellbedobással és hasonló gyakorlatokkal szórakoztatták a Villa többi lakóját. Népdalokra.

Forrás: RTLKLUB


Január 5. Szilvi a Riportszobában: "Egy igaz barát hiányzik, aki 100%-ig megért. Frenki a barátom is és szerelmem is, de azért ő sem mond el mindent nekem, ha meg én beszélek, néha nem az én oldalamat nézi, hanem azt, hogy neki mi fáj." Az egészségéről: "A szemem már egész szép!"
Január 10. Éjfél fele Szilvi és Leo masszírozós történetet akart játszani. A fiú ellenkezett, de Szilvi megnyugtatta őt, hogy megbeszéli kedvesével, s minden rendben lesz. Szó szót követett, de a dörzsölésre nem került sor, mert Frenki nem fogadta lelkesen a történetet.

Forrás: RTLKLUB

Ezek után a szőkeség az ágyából hallgatta végig, amint párja sérelmeit, Segalnak meséli el. Tűrte egy darabig, majd kirontott a szobából és nekiesett a fiúknak: "Ti ne alkossatok rólam véleményt! Baze, k...a életbe, kö...g." Ezután, mint aki jól végezte dolgát, visszament a szobába és kiborult.