Könyv készül Pandora életéről

Vágólapra másolva!
A Villa kiesett színésznője még nem sokat árul el arról, hogy mire készül, annyit azonban tudhatunk riportkönyvet írnak életéről. 
Vágólapra másolva!

- Te a Villában nagyon jóban voltál Szilvivel, és amikor kijöttél azt mondtad, hogy ő fog utánad kiesni. Ez így is lett, de te miért voltál ebben olyan biztos?
- Nem tudom, de valóban számítottam rá. Őt ugyanúgy nem értették meg a többiek ahogy engem sem, mert ő is mindig kimondta amit gondolt. Szomorú vagyok, hogy kiesett.

- Milyennek látod most a Villabelieket?
- Egyetlen igazi egyéniség van bent, az pedig Indián. A többiek számomra nagyon szürkék és taktikusak.

Forrás: RTLKLUB


- Te soha nem taktikáztál?
- Nem! Soha! Tudtam volna úgy játszani, hogy bent maradjak, de annak nincs értelme, hogy mást mutassak mint amilyen vagyok.

- Mégis kikre tippelsz, hogy bent maradnak végig?
- Szerintem Milo, Leo és Ágica esélyes, hogy eljusson a fináléig. Ha így is lesz, akkor remélem Milo nyeri közülük.

- Segallal milyen a kapcsolatod?
- Nagyon jó. Mindketten keményen edzünk és készülünk a sztárbokszra.

- Mindennap edzel?
- Igen. Anettkával fogok megverekedni és úgy érzem hozzá képest egyenlőre el vagyok maradva, úgyhogy tényleg hajtanom kell.

- Ezenkívül kaptál-e már valamilyen lehetőséget, felkérést?
- Egyenlőre ezzel foglalkozom, aztán a többit majd meglátjuk. Ami biztos, hogy fog készülni egy riportkönyv rólam. Vagyis az életemről. Abból sok minden kiderül majd, és aki akar, meg fog tudni ismerni.

- Sok negatív kritikát kaptál mióta kijöttél. Hogy viseled?
- Igazán az fáj, hogy tényleg sokan nem ismernek és úgy ítélkeznek. Persze, aki előtte a barátom volt, az is maradt, de néhány ismerősöm elfordult tőlem a rólam megjelent cikkek miatt. Ez rosszul esik.