Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Lakóink BeleValóVilágot készítettek a Villában. Volt minden, ami kellett. Jenny lett Majka (Vagy Lilu? Esetleg Györgyusz?), Anett pedig az üzenőfal.
Vágólapra másolva!

A betelefonálókat a lakók alakították. Jenny - ki tudja, hol látta - affektálva próbálta meg az "adásba került" betelefonálókkal megvitatni Ágica és Leo viszonyának, Indián nők iránti tiszteletének, valamint Marcsika és Milo vívódásának kérdését.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: klikk a képre!

Első körben a hozzászólások elég gyérre sikeredtek, de Marcsika és Indián akkorát alakított, hogy a többi lakónak is megjött a kedve a játékhoz. Az idős nénitől kezdve, Segalon át, az ismerős telepi srácig, rengeteg karaktert játszottak el lakóink.

Anett - az üzenőfal - majd' minden ötödik betelefonáló után felolvasta a csapat által írt üzeneteket, melyek a korábban felsorolt témákhoz szóltak hozzá. Indián és Frenki - igaz, nem feltűnően - folyamatosan vágták a képeket, s valljuk be volt is miért.

Forrás: RTLKLUB

Szegény Jenny, minden tőle telhetőt megtett, hogy megfeleljen a műsorvezetői feladatnak, de valahogy sehogyan sem ment neki. Egyrészt azért nem, mert folyamatosan énekelve és ordítozva beszélt, másrészt pedig azért nem, mert a 'Jó estét kívánok' és a 'Viszontlátásra' között nem sok minden jutott eszébe.

Mindez persze őt egyáltalán nem zavarta, s a műsor után széles mosollyal az arcán kérdezgette a többieket, hogy milyen volt az alakítása. Jó volt Jenny, de inkább maradj a fejmosásnál.

A műsort videón is megnézheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről