Kihaltak az őslakosok

Vágólapra másolva!
Már nincs bent senki az első ötösből: a szilveszterkor beköltözött kemény mag elemei, a hardcore szereplők már kihullottak. A jófiúként induló, de aztán egyre gyakrabban haszontalankodó, csibészkedő T-boy volt az utolsó.
Vágólapra másolva!

Pandora kezdte a sort, majd a pornós múlttal rendelkező aktmodell után a nézők beszavazták a chippendale-táncost, Tommyboyt. A harmadik szereplő egy olyan figura volt, aki szintén otthonosan mozgott az éjszakában. Segalról még azt sem lehetett tudni egy darabig, hogy mit is csinál ő voltaképp: éjjeliőr, kaszinós, kocsmája van, bárt üzemeltet, behajtó, kidobó? A trió láttán összerezzentek a konzervatívabb nézők, megremegtek a távirányítót markolászó kezek, de csak eztán jött a problémás párocska, a szexmániás Frenki és a hisztériára igencsak hajlamos Szilvi.

Forrás: RTLKLUB

Négy hónap után kipottyant az utolsó őslakos is: a honfoglalók már kint próbálják meg pénzre váltani az ismert arcot. Mivel a deviánsabbnak tűnő alakokat hazaküldték a nézők, ők már a szabad életben próbálnak profitálni a népszerűségből. Az EU-csatlakozás óráját már csak a szolidabb, "rendesebb" szereplők élték meg a Villában: olyanok, akiket egy kedves nagymama is teával kínál, olyanok, akik rendesen köszönnek és lábat törölnek, ha belépnek valahová. A kiabálós, csajozós-fiúzós, szexre éhes, káromkodós, sötét múlttal bíró szereplők (akik mikrofonokat rugdosnak és kamerákat lehelnek be) már kiestek - pedig nélkülük nem lenne jó egy valóságshow.