Ágica furcsán ideges

Vágólapra másolva!
Ágicán is valami furcsa félelem vagy idegesség vett erőt, mondta a Villanővérnek. Bizos benne, hogy ő megy párbajozni.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Most majd végre én is megtudom, milyen a párbaj, de attól félek, azt nem fogom megtudni, milyen érzés visszajönni. Attól is félek, mi fog kint várni, ezt majd meglátom,

Marcsin nem látom az aggódást, úgy tűnik ő is biztosabb benne, hogy én megyek. Nagyon erős párbaj lenne, ha ketten mennék, mert Bikák vagyunk mind a ketten, van esélyem, de minimális.

Úgy érzem, nagyon össze kellene szednünk magunkat, mert mindkettőnknek vannak nézetei a Leóval, és ezt mindketten el fogjuk mondani. Ha nem jövök vissza, akkor nagyon el kell gondolkodnom azon, hogy mit néztem félre, bár annak idején Katkának is rosszul esett, mindaz, amit nekem most mondanak. Lakkor lehet, hogy valamit túlreagáltam, meg én tudom, hogy közöttük nincsen már olyan semmi, de lehet, hogy elképzelhető lett volna, ha nem lett volna itt akárki, ki tudja mi lett volna. De valami baja csak van velem, mert többször tette rám a jelet.

Tudod, Villanővér, olyan nehéz itt bármit kihozni, sokszor nem értjük, hogy mi van, de szerintem Katka vissza fog jönni. Ja és kérném a fekete-fehér ruhámat, hogy olyan legyek, mint a szurkolóim.