Indián: ha van lé, van reality

Vágólapra másolva!
A motorizált apacs szívesen részt venne a Frenki-féle mini valóságshow-ban, de nem bánná, ha szponzorok sorakoznának fel a terv mögött. Egy kicsiny garzonban húzza meg magát családjával, ám gyakran pattan motorra - de nem csajozni megy.
Vágólapra másolva!

Hogy volt a motoros sztori?
- Joe barátom ígérte, ha kibírok két hetet a Villában, akkor szerez nekem egy 750-es, 800-as choppert. Egy hónapja végre megkaphattam a motort, Joe és Rafai János segített ebben. Nagyon jó gép, igen megbízható, nagy öröm vele menni. Egyet már kaptam korábban, ideiglenesen, de azt összetörtem a Villa előtt. Jogsim persze már volt régóta, de saját motorom még nem.

Forrás: RTLKLUB

Egy videoklipben is szerepeltél.
- Igen, már adja a tévé. Láttam, tetszett. A rendező jó szerepet adott, a Zorallt ismertem, ráadásul ott lehetett kisfiam és két cimborám, Frenki és Segal.

Mi változott?
- Semmi. Ugyanazok a barátaim, akik voltak korábban. Csóró vagyok. Kaptam pár cuccot, ruhát, a western-boltból csizmát, egy bomberdzsekit. Ezek nekem óriási dolgok, mivel a barátok segítettek. Amúgy a csizmaboltba megyek vissza melózni.

RTL-es roadshow-ra mész?
- Nem szóltak. Ha kellek, akkor megyek.

A nőknél sikered van?
- A régi párommal vagyok együtt, mivel tőlem már tartanak a nők. Csurran-cseppen valami, de nálam már nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Legyen egy csajom, de az olyan legyen!

Gyerekeid hogy viselték a távollétet és a kiesést?
- A kicsi sokat látott tévében, a kislányom meg nagyon élvezte a párbaj utáni pörgést, jött velem mindenhova. Büszke rám.