Bontják a Villát

Vágólapra másolva!
Gregorich András, a produkció főszerkesztője elmondta, hogy jelen pillanatban a stáb a sebeit nyalogatja, hiszen elkezdődött a Kunigunda utcai Villa lebontása. Azért nem kell félteni őt, hiszen mindeközben azon gondolkodik...
Vágólapra másolva!

Neked, mint a ValóVilág főszerkesztőjének, melyik szériában, mi jelentette a legnagyobb kihívást?
- Az elsőben létrehozni. Maga a ValóVilág létrehozását ahhoz az állapothoz hasonlítanám, mikor az ember elmegy a gimibe, és úgy végzi el az első félévet, hogy közben fogalma sincs, hogy hol van. Emellett a 300 munkatárs jelentős részét is meg kellett tanítani - miközben még mi is csak ismerkedtünk az egésszel és csak sejtésünk volt arról, hogyan kell csinálni. Kemény tanulópénz volt, viszont rengeteg újdonságot és tapasztalatot jelentett.

A másodikban a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy egyértelműen sikeres legyen a produkció, a VV3-ban viszont az jelentette a legnagyobb feladatot, hogy egy kitalált, jól működő, sikeres műsort - amit magad csináltál -, hogyan lehet még egyszer úgy felülírni, hogy az egyfelől ne legyen unalmas, másfelől pedig még sikeresebb legyen. A VV4 lesz a legnehezebb.

Forrás: RTLKLUB

VV4-nél mi lesz a kihívás?
- Egy nagyon fontos dolgot kell eldönteni: folytatjuk-e ennek a három szériának a hagyományait vagy pedig egy ugyanazokra az alapokra merőben más dolgot találunk ki. Ez nehéz, mert az ilyen típusú valóságshow-nak rögzített alapelemei vannak, amihez ha hozzáérsz, az egészet át kell strukturálni. Nekem az a személyes véleményem, hogy egy valóság show egyetlen egy elemtől lesz jó vagy nem jó, ez pedig azok a játékosok, akik bekerülnek abba a show-ba.

Ha azok nem jók, akkor kitalálhatjuk azt, amit már mindenhol kitaláltak, nagyszerű ötleteket hozhatunk létre, ha nem jók a megvalósítók, eldobhatjuk az egészet. Egyébként pedig ugyanazok a gondolatok kavarognak bennem, mint a VV3 előtt: mi az a kő, amivel meg lehet dobni az állóvizet, hogy az rendesen összezavarodjon.

Forrás: RTLKLUB

Egyelőre most a sebeinket nyalogatjuk, mert a Villa ma úgy néz ki, mint 2002. augusztus 20. környékén, csak akkor tovább építkezett, most tovább rombolódik. Tudomásul kell vennünk, hogy eljön az a nap, amikor a Villa helyén nem lesz semmi. Ennek a Villának a lebontása fájdalom. Valami véget ért.