A Renault felfrissítette a régi Cliót

Vágólapra másolva!
A Renault nem hogy nem áll le az előző generációs Clio forgalmazásával, egy apró ráncfelvarrással próbálja még kelendőbbé tenni a Campus néven árult modellt.
Vágólapra másolva!

Az új Clio bemutatásakor a Renault közölte, hogy jó ideig a kínálatban marad az előző generáció is, amelyet Campus néven árul tovább. Arra azonban biztos kevesen gondoltak, hogy a francia autógyárnak még komoly tervei vannak a modellel, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy kifutott szériaként varrták fel ráncait.

A feltűnőbb változások hátul történtek, a csomagtartófedélbe mindenekelőtt egy élet vasaltak a francia mérnökök, s krómos Clio Campus feliratot ragasztottak rá. A rendszámtáblának így nem maradt hely, lekerült a formailag szintén új lökhárítóra, amely további néhány friss hajlatot tartogat.

Elöl is lökhárítófronton történtek látványosabb változások, az eddig egyrészes légbeömlő immár háromra tagolódik, s ahogy a csomagtartófedél esetében, a motorháztetőn is felfedezhető néhány új vágás. A motorpaletta nem változik, egyetlen kiemelendő részlet még, hogy az új modell két új színben is rendelhető.