Häkkinen: Schumacher egyszer még visszatér

Vágólapra másolva!
A korábbi Forma-1-es világbajnok, Mika Häkkinen is azon a véleményen van, hogy Michael Schumacher nem vonul vissza végleg. A finn szerint Schuminak is a vérében van a száguldás, és emiatt visszatér majd a versenypályákra.
Vágólapra másolva!

A Forma-1 teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone a napokban adott hangot azon véleményének, miszerint Michael Schumacher nem csak az idén fog utoljára versenyen rajthoz állni a száguldó cirkuszban. A brit úgy gondolja, hogy a hétszeres világbajnok német pilóta egy év után ismét versenyezni akar majd a legjobbak közt.

Hasonló véleményen van a korábbi Forma-1-es világbajnok, Schumacher egykori legnagyobb riválisa, Mika Häkkinen is. "Biztos vagyok benne, hogy Michael valamikor, valamilyen módon még visszatér majd. A versenyzés nekünk pilótáknak a vérünkben van, imádjuk a küzdelmet, szeretünk autót vezetni. Egyszerű utcai autóval száguldozni pedig nem kihívás számunkra. Michael is így van ezzel."

A kétszeres világbajnok finn tehát nem állítja, hogy Schumacher a Forma-1-be tér vissza, így még az is elképzelhető, hogy a DTM-ben újra összecsapnak, Häkkinen ugyanis jelenleg itt versenyez: "Nagyszerű lenne újra megküzdeni egymással. De hogy most ki jönne ki győztesen a csatából, azt nem tudom megjósolni."