Megint leütöttek és kiraboltak egy pénzszállítót

Vágólapra másolva!
Újabb pénzszállítót raboltak ki Budán, alig három nappal egy kísértetiesen hasonló módszerrel elkövetett bűntett után. A leütött férfitól elvették a pénzestáskát és szolgálati fegyverét is. A korábbi rablás helyszínétől alig pár saroknyira történt az újabb támadás, ezúttal egy Böszörményi úti OTP-fióknál.
Vágólapra másolva!

Hétfő délelőtt kiraboltak egy pénzszállító gépkocsit Budán, alig pár saroknyira egy három nappal ezelőtt történt rablás helyszínétől. Az újabb rablás szintén a XII. kerületben, ezúttal egy Böszörményi úti OTP-fiók előtt történt, reggel kilenc óra körül. Az elkövetés módja is hasonló. A rendőrség szerint nem zárható ki annak a lehetősége, hogy a két bűncselekmény között összefüggés van - mondta el az [origo]-nak Barta László százados, a BRFK sajtóügyeletese.

Az ismeretlen tettesek akkor támadtak rá a Group 4 pénzszállítóira, amikor az egyik őr be akart vinni egy pénzestáskát a hegyvidéki bankfiókba. A munkásruhába öltözött támadók a bankfiók hátsó bejáratánál rontottak a pénzszállítóra, leütötték, majd a pénzestáskát és az őr szolgálati fegyverét magukhoz véve elmenekültek. A megtámadott férfi könnyebb fejsérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mekkora összeggel menekültek el az elkövetők, akik ugyanúgy ketten voltak, mint a közeli Hertelendy utcában történt péntaki rablás esetében.