Parádésan mutatkozott be Budapesten a világ legszexibb sportolónője

Athletics World Championship Sports WM Horizontal ATHLETICS
19 August 2023, Hungary, Budapest: Athletics: World Championship, 4 x 400 m, Mixed, Preliminary heat, at the National Athletics Center. Alica Schmidt from Germany before the start. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A világ legszexibb sportolónőjének tartott Alica Schmidt is rajthoz állt a 4x400 méteres vegyes váltóban a budapesti atlétikai világbajnokság szombati nyitónapján.

A szőke atlétika a harmadik előfutamban indult a német csapattal, és kifejezetten jól mutatkozott be, hiszen Németország a negyedik helyen végzett a futamában, és így bejutott a döntőbe.

A második futamban a Molnár Attila, Kéri Bianka, Wahl Zoltán, Molnár Janka négyes óriási országos csúccsal a tizedik helyen végzett, így a magyar vegyes váltó nem jutott döntőbe.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.