Vágólapra másolva!
Ahogy azt már megszokhattuk, ismét az NB1.hu Minifutball Extraligával egy időben zajlott az amatőr csapatoknak kiírt SZektoRR Team KFT Majális Kupa a budapesti Labdakertben. A tornát a Húsvét Kupát is megnyerő Albidok FC húzta be.

Négy pályán, reggel 8-tól este 19-ig 52 csapat játszott, amelyek közül szép számmal, majd a mezőny fele vidéki településekről érkezett. 

Minifoci, Albidok FC
Újabb kupát húzott be az Albidok FC
Fotó: Minifutball Szövetség

Tatabányai, váci, hatvani, szolnoki, mezőkövesdi és veszprémi csapatok is helyet kaptak a mezőnyben, a végelszámolásban azonban főként a fővárosi csapatok domináltak.

A döntőt a törökbálinti Cosa Nostra játszotta a Húsvét Kupát megnyerő Albidok FC-vel és egy jó színvonalú összecsapás után maratoni hétmétereseket követően a Pest vármegye negyed osztályában listavezető Albidok FC szerezte meg a trófeát, na meg a vele járó dicsőséget.

„Szeretném köszönetemet és elismerésemet kifejezni a Kaminokupa csapatának a torna színvonalas szervezésével és lebonyolításával kapcsolatosan, de ez tőlük már megszokott! Korrekt volt a játékvezetés és a díjazás tekintetében ismét kitettek magukért! Szeretném megköszönni magam és a csapat nevében Eötvös Józsefnek, az Albidok FC elnökének a töretlen támogatást és bízom benne, hogy még nagyon sok ilyen örömmel ajándékozhatjuk meg Őt! Találkozzunk a Balaton Tour- on is!" - mondta Palotás Szebasztián, a torna legjobb játékosa.

A SZektoRR Team KFT MAJÁLIS KUPA különdíjasai:
#tornajátékosa: Palotás Szebasztian (Albidok FC)
#gólkirály: Barics Martin (Cosa Nostra)
#tornakapusa: Végh Krisztián (Cosa Nostra)

A SZektoRR Team KFT MAJÁLIS KUPA végeredménye:
1. Albidok FC (Budapest)
2. Cosa Nostra (Törökbálint)
3. Déli-Szektor SE (Budapest)
4. FC Déda (Budapest)