Mégis egy pár lehet a Házasság első látásra két sztárja - kép

Hilda, Laci, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra című reality elképesztő nézettséggel ment a TV2-n, nem csoda, hogy a csatorna úgy döntött, hamarosan jön az újabb évad. Az első évad utolsó részében, április 26-án este a tévézők azt láthatták, hogy mely párok döntöttek úgy, hogy a kísérlet után is folytatják a házasságukat, és voltak, akik azon kívül folytatták a kapcsolatot. Most az egyik volt férj megelpő bejegyzést tett közzé egy másik szereplővel, aki történetesen nem az ő felesége volt a kísérlet során.
Vágólapra másolva!

Egy házaspáron, Gyöngyin és Csabán kívül senki sem döntött a folytatás mellett a TV2 nagysikerű társkereső realityjében, azonban házasságon kívül többen is folytatták a kapcsolatukat, de azok sem bizonyultak tartósnak, mint utólag kiderült. Azonban úgy tűnik, hogy a kísérlet résztvevői azóta is tartják a kapcsolatot egymással, sőt, vannak, akik között egészen elmélyült a viszony.

Házasság első látásra, Gál Bogi, Szandavári
Bár Bogi és Geri jó barátok maradtak, de nem akarták folytatni a házasságot
Fotó: TV2

Legutóbb Szandavári Gergely osztott meg egy meglepő bejegyzést, aki a műsorban Gál Bogi férje volt, és állítólag nagyon jó barátságban maradt a volt feleségével. A férfi most mégis egy másik feleséggel töltött el egy romantikus vacsorát, ami miatt sokan találgatják, vajon egymásra találtak-e a műsort követően.

A felvétel nemcsak önmagában félreérthető a két realityszereplőről, amin az asztal fölött egy-egy szivet formálnak a kezükkel, hanem a szöveg is, amit a férfi a képhez fűzött.

Nemcsak jó barát, hanem partner is

 - írta a bejegyzésben Gergely, aki nem mással, mint Laci egykori feleségével, Góbi Hildával látható, akik a közönség egyik kedvenc házaspárja voltak a Házasság első látásra első évadában. 

A múlt héten azonban kiderült, hogy hiába kapott gyűrűt Hilda Lacitól, hogy házasságon kívül is folytassák a kapcsolatot, és adjanak egy esélyt egymásnak, mégis közéjük állt a távolság és az, hogy más elképzléseik vannak a jövőjükről.

Abban maradtunk, hogy kinn, a műsor után majd adunk egy esélyt egymásnak. De hirtelen sok meló volt felvenni a régi ritmust. A távolság is számított, el is fáradtunk

- mondta korábban a Tényeknek Brem László, aki Kecskméten él és dolgozik, ezért a távkapcsolat is rányomta a bélyegét a kettejük jövőjére. Volt felesége azonban hozzáfűzte, hogy nagyon szoros baráti kapcsolatban maradtak, sokszor beszélnek telefonon.

Azonban most úgy tűnik, Hilda egyre közelebb kerül Gerihez, akikről már sokan találgatják a közös kép miatt, hogy vaojn egy párt alkotnak-e, ők viszont ezt azóta cáfolták, és azt állítják, hogy csak munkakapcsolatban állnak.

"Nem! Beszállítónk lett az étteremben, ahol dolgozok" - válaszolta Góbi Hilda egy követője kérdésére, aki azonnal tudni akarta, hogy egy párt alkotnak-e a TV2 sztárjai.