A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Elindult az idei Balaton-ellenes lejárató kampány

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
A teletext nevű dollármédium megnyitotta a strandszezont.
Vágólapra másolva!

Az a baj a baloldali sajtóval és a balos pártokkal, hogy borzasztóan kiszámíthatóak. Nincs semmi meglepetés a viselkedésükben, cselekedeteikben. Például mindig elindulnak a választáson, amit aztán jól el is buknak, majd arról beszélnek, hogy nem is kellett volna elindulni, majd 4 év után újra megteszik.

Ez a helyzet az éves Balatont lejárató kampánnyal is.

Balatoni vagyok, így nyilván még az átlagosnál is erősebb az érzelmi kötődésem a tóhoz, de azt egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy elvileg magyar emberek hogyan képesek a magyar tenger ellen beszélni? Nem értem! Van egy csodálatos tavunk, ami a normálisan gondolkodóknak a pihenést, a kikapcsolódást, a nyarat jeleneti, majd jön a dollármédia és elkezdi a Balaton mocskolását.

A teletext azzal nyitotta meg a szezont, hogy nagyon drága lesz a lángos, ezt minden évben leírják, viszont a magyarokat, ahogy a büféket szoktam nézni nem nagyon érdekli, ugyanis veszik és eszik a lángost. Ez volt az első támadás, de érkezik majd a többi is.

Most március van még, úgyhogy megspórolva nekik a munkát leírom, hogy mit kell megírniuk a következő hónapokban.

A drága lángos megvolt, jöhet az, hogy emiatt tönkremennek a vendéglátósok, majd az, hogy senki nem megy a Balatonra és üres minden.

Ezt az M7-es autópályán majd nagyon jól lehet látni. Ha ezek megvoltak, akkor lehet írni arról, hogy nagyon rossz a víz minősége, ha egyáltalán van víz, ugye?! Drágák a standbelépők és nincsen szabadstand, itt jegyezném meg, hogy a Balaton körül még mindig sokkal több szabadstand van, mint fizetős, de a tények ezeket sosem zavarják össze. Aztán lehetnek még ilyen extra témák, mint drágák a balatoni ingatlanok, pusztulnak a halak, algásodás is van, hogyha nem áll meg a "túl kevesen vannak" sztori, akkor meg lehet írni, hogy "túl sokan vannak" nem éri meg elmenni, és a legvégén a mindent ütő kártya: Fidesz.

Értem én, hogy a dollármédiának mindent le kell járatni, ami magyar, de arra azért kíváncsi lennék, hogy más országokban mit kezdenének azokkal az "újságírókkal", akik saját nemzetük egyik legnagyobb értéke ellen indítanak lejárató akciókat?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!