A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szexre kényszerítettek egy hatévest a társai

Vágólapra másolva!
A tankerület még nem adott megfelelő válaszokat.
Vágólapra másolva!

Minden szülő egyik legrosszabb rémálma, hogy valami rossz történik gyerekükkel és ők nem tudják megvédeni: Ezt a rémálmot élhette át egy texasi szülőpár, akiknek hatéves kislányát annak osztálytársai állítólag szexuális aktus imitálására kényszerítettek és azt videóra is vették – mindezt úgy, hogy közben egy tanár is tartózkodott az osztályteremben.

A Plainview Herald szerint a Plainview Déli Általános Iskolában kialakult helyzet miatt feldühödött szülők és a közösség tagjai a Plainview Independent School District (ISD) adminisztratív irodája előtt azért tüntettek, mert tudomásukra jutott, hogy egy hatéves diákot osztálytársai szexuális aktusra kényszerítettek.

„Egy 6 éves olyan dolgoknak volt kitéve, amelyeket még a felnőttek is nehezen tudnának feldolgozni - nyilatkozta a Heraldnak egy másik általános iskolai diák tiltakozó szülője. „Ez a legrosszabb trauma, ami érhet valakit és ráadásul kihat mindenkire, a környezetében" – tette hozzá.

A hétfőn tiltakozó szülők állítólag azután értesültek az állítólagos április 19-i incidensről, hogy a tankerület felhívta az első osztályos lány szüleit. A körzetből érkező hívást követően a gyermek állítólag elmondta a családjának, hogy egy másik diák kényszerítette, hogy szexuális aktust hajtson végre.

Heather Gonzales, a 6 éves kislány idősebb unokatestvére elmondta a KCBD-nek, hogy a lány családja hirtelen változást észlelt a kislány viselkedésén, amik szorongásra utaltak és a lány gyomorfájásra is panaszkodott.

A kislány aztán állítólag elárulta, hogy egy fiú kikezdett vele az iskolai ebédlősorban, egy íróasztal alá húzták, és szexuális aktusra kényszerítették, miközben egy másik diák a körzet által kiadott iPaddel készített felvételt minderről.

„Azt mondta, hogy megütötte a verseskötettel" - mondta Gonzales, megjegyezve, hogy a videón látható, hogy a kislány mindent megtett annak érdekében, hogy kiszabadítsa magát. A lány elmondása szerint ennek ellenére nem tudott mit tenni, csak akkor szabadult ki, amikor elengedték.

Gonzales azt állította, hogy a tankerület nem adott megfelelő válaszokat, mindenre csak azt válaszolták, hogy „nem kommentálják az eseményt és nem mondhatnak róla semmit". A gyerek hozzátartozói őrjöngenek, úgy érzik tehetetlenek, nem akarják elhinni, hogy hiába teltek el hetek azóta, a kislány azóta is egy asztalnál kényszerül ülni a támadóival.

Állítólag a diákokat azóta külön osztálytermekbe költöztették, az üggyel pedig azóta foglalkoznak a gyermekvédelmi szervek – miután a videó nyilvánosságra került.

Úgy tűnik, hogy Amerikában mindent megtesznek azért, hogy a kiskorú gyerekek nemátalakítását megkezdhessék a szülő beleegyezése és tudta nélkül vagy azért, hogy szexuális kiegészítőket juttassanak el kiskorúaknak az LMBTQ jogok érdekében, de amikor egy hatéves gyerek esik szexuális bántalmazás áldozatává, azt inkább eltussolnák.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!