Elon Musk szerint a woke-propaganda kivégezte a Star Warst

elon musk spacex tesla twitter
BERLIN, GERMANY DECEMBER 01: SpaceX owner and Tesla CEO Elon Musk poses on the red carpet of the Axel Springer Award 2020 on December 01, 2020 in Berlin, Germany. (Photo by Britta Pedersen-Pool/Getty Images)
Fotó: Britta Pedersen-Pool/Getty Images
Vágólapra másolva!
Elon Musk vállalkozó a Disney új Star Wars sorozata kapcsán azt mondta, hogy az „egérház” által erőltetett „woke-propaganda” a filmes univerzum számára „halálosabb”, mint maga a Halálcsillag.
Vágólapra másolva!

Musk véleményében különösen a Lucasfilm elnökét, Kathleen Kennedyt vette célba, aki a képregényekből, könyvekből, filmekből és tévéműsorokból álló Star Wars-univerzum pályájáért felelős.

Kennedyt az elmúlt évtized Star Wars-filmjei miatt súlyos kritikák érték. Újabban azért szidják, mert Leslye Headland LMBTQ-aktivistának és rendezőnek – az elítélt szexuális zaklató Harvey Weinstein egykori személyi asszisztensének – adott zöld utat a legújabb tévésorozat, Az akolitus elkészítésére.

Musk egy június 21-i X-posztra reagálva, amely Kennedyt "franchise-gyilkosként" gúnyolta, azt írta: 

Halálosabb, mint a Halálcsillag!"

A Disney Az akolitus című sorozata az eddigi legalacsonyabb értékelést kapta a rajongóktól és széles körben gúnyolják Hedland radikális programja miatt.

Hedland, aki nyíltan leszbikus, bevallotta, hogy azért választotta Amandla Stenberget – egy radikális meleg aktivistát és színésznőt – és Charlie Barnettet a két főszerepre, mert mindketten az LMBTQ-közösségbe tartoznak.

A sorozatot „vitathatatlanul a legbuzisabb Star Warsnak” nevezik a nézők, és amikor egy sajtótalálkozón az újságírók ezt felhozták a rendezőnek azt válaszolta: 

Őszintén szólva, én benne vagyok.”

Kathleen Kennedy, showrunner azt is hangsúlyozta, hogyha valaki azért kritizálja a sorozatát, mert queer, az nem „kifinomult és reduktív”, de ha LMBTQ-rajongó vagy és azért szereted, mert queer, akkor "csodálatos és igényes" néző vagy.

Kennedy a maga részéről szintén a „hardcore” LMBTQ-propagandát erőlteti, és leszögezte, hogy

az éles kritikák ellenére továbbra is a baloldali narratívát fogja előnyben részesíteni.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről