Kiakadt a transznemű aktivista, amiért neki kellett állnia a számlát az első randin

Couple holding hands in corridor, cropped
Fotó: PhotoAlto via AFP
Vágólapra másolva!
Az egykori Bachelorette című társkereső reality sztárja, a transznemű Josh Seiter női ruhába öltözve a közösségi médiában panaszolta el, hogy férfi randipartnere nem fizette ki helyette a cechet. Szerinte ugyanis „az első randin a férfinak kellene fizetnie”, majd hozzátette: "úgy érzem, manapság mindenki ingyen akar kapni valamit".
Vágólapra másolva!

Úgy érzem, hogy a randik annyira olcsók tudnak lenni – kezdte Seiter a videójában, majd tovább panaszkodott: Az utóbbi pár randin, amin részt vettem, elvártam, hogy a srác fizessen, mert úgy érzem, hogy a férfinak kellene fizetnie az első randin, de ők egyszerűen nem akarnak".

A közösségi médiába feltöltött videóban elmesélte, hogy délután volt egy randija, s mikor az étteremben a számla kiegyenlítésére került sor a partnere azt mondta, hogy „neki kellene fizetnie”.

Én meg csak arra gondoltam, hogy »Ez annyira bunkóság«" 

– folytatta Seiter.

Egyszerűen nem értem, mi volt a probléma"

panaszolta az ex-Bachelorette sztár. "Úgy érzem, manapság mindenki ingyen akar kapni valamit".

Seiter azzal zárta videóját, hogy ha randira megy azt szeretné, hogy „a férfi úriemberként viselkedjen és úgy bánjon velem, mint egy nővel”.

A videót a népszerű konzervatív X-fiók, a Libs of TikTok osztotta meg, a közösségi média felhasználói pedig a kommentszekcióban fogalmazták meg a véleményüket.

Ez NEM egy nő!!!"

– kiáltott fel egy X felhasználó.

"Ez a fickó teljesen megőrült" – reagált egy másik.

Valaki kijelentette: 

Őszintén sok szerencsét kívánok a mai kultúrában randizó fiataloknak – őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan fogtok eligazodni ebben a zűrzavarban"

Míg egy másik egyszerűen csak annyit írt: "Cringe".

Más közösségi média felhasználók úgy vélték, hogy a videó túl bizarr ahhoz, hogy ne paródia legyen és megkérdőjelezték, hogy Seiter komolyan gondolja-e a dolgot.

Nem tudom megmondani, hogy ez egy vicc, vagy ezt az ember komolyan gondolja" 

– reagált az egyik X felhasználó.

"Ez csakis paródia lehet. Ugye? Nem gondolhatja komolyan. Ez nem lehet komoly" – írta egy másik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!