A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A háborúpárti erők mindenáron meg akarják büntetni a békepártiakat - Origo Podcast G. Fodor Gáborral

OrbánViktor, Orbán, Viktor, DonaldTrump, Donald, Trump, 2024. július 12.,  Palm, Beach, Florida, USA, Amerikai, Egyesült, Államok,
Vágólapra másolva!
Hát ott tartunk, hogy valóban a látszat leomlott, császár meztelen, ez sem érdekli a globalistákat. Nem érdekli őket, az érdekli, hogy mindenáron megakadályozni, elszigetelni Orbánt, elszigetelni a Patriótákat, elszigetelni Magyarországot. Minden fegyvert bevetnek, hogy büntessenek - mondta el G. Fodor Gábor politikai elemző az Origo Podcast legújabb adásában. Az elemző felhívta a figyelmet arra, hogy a globalista elit, az uniós vezetők már nem válogatnak az eszközökben, a selyemkesztyűt félretették, minden eszköz megengedett, és jó példák erre a Robert Fico és Donald Trump elleni merényletek is.
Vágólapra másolva!

Minden merénylet arról szól, hogy aki ellen a merénylet irányul, azt meg akarják ölni. Tehát Trumpot meg akarták ölni. Ez egy nagyon komoly dolog. Tehát azt akarták, hogy ne legyen. És azt is akarták, hogy az, amit ő képvisel, az ne legyen

- mondta el G. Fodor Gábor politikai elemző az Origo Podcast új részében a Donald Trump volt amerikai elnök elleni merénylettel kapcsolatban. A politikai elemző azt is elmondta a globalista elitről, hogy

féltik a hatalmi pozíciójukat, mert megjelentek a lázadók, akikre figyelnek az emberek, nagyon sikeresek, és az a céljuk, hogy megakadályozzák ezt. Szerintem ez a kulcsszó, megakadályozni. Nem az foglalkoztatja őket, hogy merre menjen Amerika, vagy Európa, vagy mit akarunk a jövőtől, hanem megakadályozni ezeknek a fickóknak a visszatérését, vagy az uralmát, vagy az előretörését. 

G. Fodor Gábor azt is elmondta, hogy

korábban szofisztikáltabban küzdöttek, mert azt akarták mutatni, hogy ők elegánsak, meg kulturáltak, meg nyugatosok, meg ők képviselik a demokráciát, meg az igazságot. És ez most átszakadt. Most már nem érdekli őket az elegancia.

Az adásból többek között kiderül még:

  • várható volt-e Joe Biden amerikai elnök visszalépése a jelöltségtől?
  • Kamala Harris demokrata alelnök miért ideális jelölt a Soros-birodalom számára?
  • hogyan értékelhető Ursula von der Leyen bizottsági elnök újraválasztása korrupciós ügyeinek fényében?
  • milyenek most a Patrióták Európáért frakció lehetőségei?
  • hogyan értékelhető Magyar Péter viselkedése, a pártjának Néppártba való betagozódása, és a háborúpártiakkal való együttműködése?
  • milyen beszédre számít Orbán Viktor miniszterelnöktől, aki a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban fog beszédet mondani?
  • a foci EB-n történtek után milyen olimpiára számíthatunk?

Nézze vissza korábbi adásainkat is!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!