A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Transznemű színésznő debütált a Sárkányok háza évadzárójában

'House Of The Dragon' And 'The Rings Of Power' Series Photo Illustrations
Fotó: NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
A Sárkányok háza második évadának fináléjában mutatták be Abigail Thorn transznemű színésznőt, aki kulcsszerepet kapott a Westeroson játszódó Trónok harca spin-offban.
Vágólapra másolva!

Hétfőn ért véget a Sárkányok háza csalódást keltő 2. évada. A néző ezen évad során joggal érezhette úgy, hogy bizony csúnyán megvezették őt. 

Az elmúlt nyolc hét folyamán a sorozat készítői morzsákat dobáltak csak a George R. R. Martin által megálmodott polgárháborúból: a sárkányok még mindig nem táncolnak, a konfliktus gyenge lábakon áll, ráadásul a legígéretesebb karaktereket is sikerült kivéreztetniük. 

A szélsőséges baloldali ideológiákat mindazonáltal kiszolgálta: az évad megadta a queer rajongóknak, azt amire – feltételezhetően – vágytak, Sharako Lohar admirális képben, mint a Triarchia haditengerészetének ádáz parancsnoka és az Alicent Hightower által vezetett „Zöldek” új szövetségese, akit történetesen egy transz színésznő, bizonyos Abigail Thorn játszik.

Abigail Thorn 31 éves brit transznemű színésznő és YouTuber – a Philosophy Tube YouTube-csatorna készítője –, 2021-ben coming outolt a nagy nyilvánosság előtt .

A Star Wars-spinoff Az akolitus című sorozatban is feltűnt Eurus zászlósként, a franchise első transz színészeként.

Már az évad megjelenése előtt hírül adták, hogy készül a következő etap, ugyanakkor, ha nem változtatnak a stratégián és "nem lakatják jól a nézőt" fordulatokkal és akcióval, minden esély megvan rá, hogy nem lesz 4. évad. Nem transz színészek kellenek ide, hanem élő dramaturgia!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!