Még mindig nem tudni, hogy Taylor Swift támogatja-e Kamala Harrist

Vágólapra másolva!
A Variety című hollywoodi szaklap megpróbálta megszégyeníteni Taylor Swiftet, mert még mindig nem adott hangot Kamala Harris támogatásának. Hétfőn egy elemzésben azt írták, hogy hallgatása a 2024-es választásokról igencsak „sajnálatos”.
Vágólapra másolva!

A kiadvány még azért is leszólta Swiftet, mert volt mersze Brittany Mahomes-szal szocializálódni, akinek Donald Trump volt elnök megköszönte a támogatását.

A Variety cikke két nagy, baloldaliak által megbízhatónak tartott közvélemény-kutatás nyomán jelent meg, amelyek szerint Donald Trump volt elnök országszerte enyhén Kamala Harris elé húzott a szavazók körében – ez komoly visszaesés Harris kampányának, amely végtelen ingyen hype-ot kapott az helyi médiától, mióta a demokrata elit őt állította jelöltjüknek.

Kevesebb mint két hónap van hátra az elnökválasztásig, Swift azonban még nem jelezte, hogy ezúttal támogatja-e a jelöltet. A politikai-mediális intézmény pedig egyre nagyobb nyomást gyakorol rá ezért.

Sajnálatos lenne, ha a politika világával való foglalatossága csak egy újabb korszaka lenne, amiből hajlandó továbblépni” 

– írta a Variety munkatársa, Daniel D'Addario.

A New York Times/Siena legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Donald Trump volt elnök országos szinten vezet Kamala Harris hivatalban lévő alelnök előtt. A kétfordulós versenyben Trump egy ponttal, 48-47 százalékkal vezet.

A Harvard-Harris legutóbbi felmérése szintén Trumpot mutatja, 47-46 százalékkal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!