Kínos interjú került elő a bukott Joker-film kapcsán

Vágólapra másolva!
Csúfos bukás a nemrégiben debütált Joker: Kétszemélyes téboly. A film nemcsak a mozikban szerepel rosszul, hanem a Rotten Tomatoes-on is meredek esésben van, ráadásul előkerült egy kínos interjú is, amelyből kitűnik, hogy még a főszereplő Lady Gaga sincs elragadtatva az végeredménytől.
Vágólapra másolva!

Joaquin Phoenix 11-szeres Oscar-jelölt mellé a „Rain On Me” szupersztárja, Lady Gaga is csatlakozott Harleen Quinzel (azaz Harley Quinn) szerepében a kínosra sikeredett Joker (2019) folytatásban.

Kínos interjú került elő a bukott Joker-film kapcsán
Kínos interjú került elő a bukott Joker-film kapcsán
Fotó: Collection ChristopheL via AFP / Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros. - DC Entertainment - Village Roadshow Pictures - BRON Studios - Joint Effort - Sikelia Productions

A Joker: Kétszemélyes téboly című filmben az énekesnő az Arkham Elmegyógyintézet egyik lakója Phoenix Jokerével együtt, aki az első film végén elkövetett bűnei miatt vár a tárgyalásra, a mozi egy pontján azonban a páros egymásba szeret.

Annak ellenére, hogy az elmúlt években egyre nagyobb várakozás előzte meg a filmet, a kritikusok igencsak lehúzták. Most, hogy a film kikerült a nézők elé, a közönségkritikák is ömlenek és azok sem túl pozitívak.

A Metacriticen a filmet jelenleg 4,7-re értékelik a tízből a felhasználói vélemények alapján és 49-re a 100-ból a kritikák alapján, míg a Rotten Tomatoeson eddig mindössze 39 százalékos tetszési indexet kapott.

„A Joker 2-t az teszi olyan rosszá, hogy nem hajlandó elkötelezni magát SEMMI mellett. Egyáltalán nincs téma, az udvari jelenetek unalmasak, a sokkoló befejezés pedig rosszabb, mint amire számítottam” – olvasható az egyik közönségkritikában. 

Egy másik kijelentette: 

Soha nem kellett volna folytatást készíteni”. 

Néhány rajongó kritizálta, hogy Philips és csapata „a vágószoba padlóján hagyta” a legjobban várt pillanatok egy részét.

JOKER, FOLIE A DEUX (2024)
Lady Gaga Harleen Quinzel szerepében a Joker: Kétszemélyes téboly c. filmben.
Fotó: Collection ChristopheL via AFP / Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros. - DC Entertainment - Village Roadshow Pictures - BRON Studios - Joint Effort - Sikelia Productions

Bár több friss kritika is dicséri Lady Gagát, úgy tűnik, hogy sem ő, sem Joaquin Phoenix nincs túlságosan elragadtatva a végeredménytől.

A kínos interjú

A hét elején a Good Morning Britain műsorvezetőjének, Richard Arnoldnak adott interjú során Gagát és Phoenixet arról faggatták, hogy a film végső szerkesztése „olyan volt-e, amilyennek várták”.

Ahelyett, hogy azonnal elhalmozták volna dicsérő szavakkal, a páros kínosan egymás felé fordult tudálékos mosollyal az arcukon, és nevetni kezdett.

„Még nekik sem tetszik a végső szerkesztés, sírva fakadok” – írta az egyik közösségi média felhasználó a klipre reagálva.

Phoenix végül azt mondta, hogy bizonyos mértékig elégedettek azzal, ahogy a film elkészült.

Ó, Istenem, olyan nehéz erről beszélni... Úgy érzem, elértük, amit kitűztünk magunk elé”

– mondta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!