Poggyásztáskába csomagolva találták meg az anya holttestét

Vágólapra másolva!
A hátborzongató ügyben sokkal több a kérdés, mint a válasz. A Las Vegas-i városi rendőrség a lakosság segítségét kéri a poggyásztáskába csomagolt háromgyermekes anya „gyanús” halálának felderítésében.
Vágólapra másolva!

A rendőrség közölte, hogy csütörtökön 4 óra 19 perc körül a Harry Reid nemzetközi repülőtér közelében, a Spencer Street és az East Reno Avenue kereszteződéséhez közeli lakókomplexumhoz hívták őket egy poggyásztáskába csomagolt holttestről szóló bejelentés miatt.

Poggyásztáskába csomagolva találták meg a háromgyermekes édesanya holttestét. Fotó: Las Vegas Metropolitan Police
Poggyásztáskába csomagolva találták meg a háromgyermekes édesanya holttestét. Fotó: Las Vegas Metropolitan Police

Amikor a hatóságok megérkeztek, egy nő maradványait találták meg egy poggyásztáskában. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai megerősítették, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A gyilkossági osztály vette át a nyomozást a haláleset gyanús volta miatt. A Clark megyei halottkém később a 46 éves Kristen Avelarként azonosította a nőt.

A környéken élők megdöbbentek a poggyásztáskában talált holttest hírén

Az egyik lakó a KLAS-TV-nek elmondta, hogy látta a rendőrségi akciót a környéken.

„Sajnos, amikor visszamentem a munkába, észrevettem, hogy felhúzták a fehér sátrakat. És ez általában egy kicsit komolyabb dolognak a jele, ezért gondoltam azt, hogy van ott egy holttest”

 – mondta. 

Ez egy nagyon morbid bűncselekmény. Ott tették ki a lányt? A közelben történt? Ez nagyon hátborzongató.”

A nő elmondta még, hogy a környék általában csendes.

Szeretem ezt a környéket, ez egy igazán nyugodt utca, ezért egy kicsit riasztó, hogy valami ilyesmi közel történik az otthonunkhoz”

mondta az egyik szomszéd.

Egy korábbi szomszéd a KLAS-nak elmondta, hogy Avelarnak és férjének volt egy kamionos cégük, amely megszűnt. A szomszéd azt is elmondta, hogy Avelar három gyermek édesanyja volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!