Trump: biztonságos határok, Kamala: nyitott határok – tudatta a világgal a dús keblű Steelers szurkoló

Vágólapra másolva!
Különleges „ajándékkal” kedveskedett Donald Trumpnak egy amerikai futball-szurkoló Pittsburgh-ben. Az újraválasztására készülő korábbi republikánus elnök Pennsylvania államban tartott kampánykörútján a Steelers-NY Jets mérkőzésre is ellátogatott, ahol egyik odaadó női rajongója a meccs harmadik negyedében egy Trumpot éltető táblát a magasba tartva rohant be a pályára.
Vágólapra másolva!

A jól dekoltált, fekete-sárga Steelers színekbe öltözött hölgy a „Trump: biztonságos határok, Kamala: nyitott határok” felirat üzenetét próbálta közvetíteni az Acrisure Stadion majd 70 ezres közönségének, és a mérkőzést a televízión át figyelemmel kísérő millióknak. Nos, az üzenet a republikánus szurkolóknál osztatlan sikert aratott, annak ellenére, hogy a csinos hölgy nem sokáig hirdethette az igét, a biztonsági emberek gyorsan lekapcsolták.

A pittsburghi stadion közönsége „vette az adást”, és az egyelőre ismeretlen nő produkciója legalább olyan vastapsot kapott, mint később a Pittsburgh Steelers 37-15-ös győzelme.

A televízióban azonban nem jelent meg a látványos műsor, az NBC – más nagy csatornák gyakorlatának megfelelően – nem közvetítette az intermezzót. Trump egyébként később bevallotta, hogy nem látta a pályára berohanó hölgyet, így nem is kommentálta a demokrata ellenfelét, Kamala Harrist bíráló feliratot.

A politikai hovatartozását nem titkoló is szurkolónő további sorsa egyelőre ismeretlen. Valószínűleg letartóztatták és bebörtönözték, mivel ez a bevett gyakorlat a játéktérre engedély nélkül behatolók esetében.

A bevándorlás az egyik legégetőbb téma a két hét múlva esedékes elnökválasztáson. Pennsylvania afféle billegő államnak számít, négy évvel ezelőtt, a Pittsburgh-öt magában foglaló Allegheny megye a szavazatok 59 százalékával Joe Bidenre adta le voksát, Trump csak 39-et szerzett.

A republikánusok elnökjelöltjét hatalmas ováció fogadta az Acrisure Stadionban, Trump az öklét magasba emelve, ütemesen rázta az ezrek és ezrek által skandált U...S...A… ritmusra.

A meccs előtt megosztott egy mesterséges intelligencia által létrehozott fotót, amelyen a korábbi elnök a Steelers mezében látható. A hét végén egyébként a pittsburgh-i csapat korábbi sztárjaival, Antonio Brownnal és Le'Veon Bell-lel találkozott, akik lelkes hívei. Trump a lefújást követően pedig ezt írta ki a Truth Social közösségi média oldalán: „ Köszönjük a Steelers-szurkolóknak a nagyszerű fogadtatást. November 5-e lesz hazánk történetének a legfontosabb napja! MAGA 2024!!!” (Make America Great Again, azaz Tegyük naggyá újra Amerikát!)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!