A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Állásbörzét rendeznek a Szegedi Tudományegyetemen

Vágólapra másolva!
Másfél-kétezer látogatót várnak a dél-alföldi régió legnagyobb regionális felsőoktatási állásfórumára, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) őszi állásbörzéjére, melyet szerdán rendeznek meg a Tanulmányi és Információs Központban.
Vágólapra másolva!

Mintegy harminc kiállító mutatkozik be és hirdeti állásait a rendezvény alatt a központ aulájában felállított standokon és az Állásbörze Kalauz kiadvány oldalain. Az állásbörzén folyamatos cégelőadások zajlanak, ahol meg lehet ismerni az álláskínáló vállalkozásokat és működésüket. A börzén állásajánlatok, szakmai gyakorlati helyek széles választéka vár minden alsóbb évest, frissdiplomást és végzőst - közölte Fazekas Melinda, az SZTE Karrier irodájának vezetője.

Kedden felkészítő nap

Fazekas Melinda hozzátette, kedden felkészítő napot szerveznek előadásokkal és gyakorlati foglalkozásokkal, amelyen a résztvevők a álláspályázáshoz kapnak segítséget. A hallgatók próbainterjúkon vehetnek részt, fejvadászoktól hallhatnak az állásinterjúról, a béralkuról és a multinacionális cégek kiválasztási módszereiről. A Karrier Iroda a börzén is segíti a jelenlegi és a már végzett álláskereső hallgatókat, akik előzetes jelentkezés alapján grafológiai elemzésen, kompetencia- és nyelvi teszteken vehetnek részt, amelyeket a helyszínen értékelnek - tudatta a szakember.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!