Állásbörze német nyelvterületre készülőknek szombaton

Vágólapra másolva!
Német nyelvterületre szóló információs állásbörzére várja a külföldi munkavállalást tervezőket az EURES (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) most szombaton. A németül jól beszélők német, osztrák és svájci ajánlatok közül szemezgethetnek. Mindemellett az álláspiacot ismerő tanácsadókkal is konzultálhatnak terveikről.
Vágólapra másolva!

Az állásbörzén számos, a térségben hosszú évek óta hiányszakmaként számon tartott munkaterületen kínálnak álláslehetőségeket a nyelvet beszélőknek: elsősorban az egészségügy, a vendéglátás és az építőipar területén. A szombati börzére négy nagyobb munkáltató és két további állásközvetítő cég érkezik.

Az évenként megrendezett Deutschsprachige Job und Infobörse keretében mindezek mellett a célországok élet és munkakörülményeiről, a térségre jellemző munkakultúráról, az aktuálisan érvényben lévő helyi adókulcsokról, vagy épp a vállalkozásalapítás feltételeiről is lehet érdeklődni az EURES-tanácsadóknál. Ugyanitt a hatékony állásinterjús szereplések és az önéletrajzírás fortélyai is elsajátíthatók lesznek.

Az állásbörze helyszíne és időpontja:
ELTE Gólyavár, Budapest, VIII. ker., Múzeum körút 4.
2010. április 10., 10-16 óráig

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről