Állásbörzén keresnek idénymunkásokat az USA-ba

Vágólapra másolva!
Nappali tagozatos főiskolásokat, egyetemistákat toboroz amerikai nyári idénymunkára a CCUSA szervezet egy "tábori állásbörze" keretében. A fiatalok a március 7-én tartandó állásfórumon 34 gyermektábor igazgatójával találkozhatnak, és 150-200 álláshelyre pályázhatnak oktatói és tábori kisegítői munkakörökbe. A munka a nyár elején veszi kezdetét és 9 héten át tart.
Vágólapra másolva!

Tábori állásbörzét rendez a fiatalok külföldi idénymunkára közvetítésével foglalkozó CCUSA március 7-én szombaton 12 és 16 óra Budapesten a Westend Hiltonban. A fórumon részt vesz 34 amerikai gyermektábor igazgatója tíz államból - köztük Kaliforniából, New Jersey és New York államból - valamint magyar egyetemisták és főiskolások, akik nyári idénymunkát vállalnának. Rasovszky Miklós szervező szerint eddig több száz hallgató jelezte, hogy eljön az eseményre. Valamennyien online jelentkezési lapot töltöttek ki, megfeleltek egy 45 perces angol nyelvű szintfelmérő interjún, és jelentkezési díjat is fizettek a programon való részvételre.

Már a helyszínen munkaszerződést kötnek

A börze időtartama alatt a hallgatók személyesen találkozhatnak az amerikai gyerektáborok képviselőivel, ahol kétfajta munkakörtípusra jelentkezhetnek: oktató/nevelői (counselor position) valamint karbantartó/konyhai kisegítői (support staff) pozíciókra. A börzére látogató táborok előzetesen úgy nyilatkoztak, hogy mintegy 150-200 különböző konkrét állásajánlattal várják az érdeklődőket. A munkaszerződéseket 2009 nyarára 9 hétre kötik meg a börze helyszínén. Az eseményről bővebb információ a www.ccusa.com oldalon szerezhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!