A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A K&H a mai nappal mintegy 90 munkavállaló munkaviszonyának megszüntetését kezdeményezte és további 40 dolgozójának részmunkaidős foglalkoztatást ajánlott fel - közölte a bank.
Vágólapra másolva!

A K&H azt közölte, hogy "nemrégiben részben átalakította a szolgáltatási körét, majd felülvizsgálta erőforrásait, hogy azokat a megváltozott tevékenységéhez igazítsa". A K&H Csoport aktív létszáma 2009. július 31-én megközelítőleg 3900 fő volt.

A pénzintézet közleményében kiemelte, hogy a K&H Biztosító a bővülő ügynöki hálózatában kínál lehetőségeket az érintett munkatársaknak. A K&H által folyamatosan üzemeltetett munkaerőszolgálati iroda is az elbocsátott munkavállalók rendelkezésére áll, ahol "állásinterjú tréningekkel, átképzési támogatásokkal, életpálya tanácsadással, munkapszichológussal, internet és számítógép hozzáféréssel segítik az álláskeresést".

A K&H-csoport elkötelezett abban, hogy elsőbbséget nyújtson munkatársainak a csoporton belüli álláslehetőségek betöltésekor, amennyiben a pályázók az elvárásoknak máskülönben egyformán megfelelnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!