A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kórházban Talmácsi csapattársa

Vágólapra másolva!
Nem indul jól Stefano Musco karrierje Talmácsi csapatánál, ugyanis a fiatal olasz kórházba került egy motoros balesett miatt.
Vágólapra másolva!

Stefano Musco, aki a brnói futam óta a 125 köbcentis Humangest Racing csapat második pilótája, vasárnap óta kórházban fekszik. A fiatal olasz versenyzőt még a hétvégi olasz bajnoki futamon elszenvedett baleset után szállították a Cesena's Civil nevű kórházba, ahol azóta is kezelik. Stefano állapota kielégítő, magánál van és beszélni is tud.

A baleset a vasárnapi futam hetedik körében következett be, amikor Musco a vezető bolyban küzdött a jobb pozícióékért. A misanói pálya egyik kanyarjában Stefano előtt elesett egy pilóta, aki valószínűleg valamiféle folyadékon csúszott meg, és magával sodort több versenyzőt is, sajnos Musco is köztük volt. Az ütközés elkerülhetetlen volt, a tömegbaleset után azonnal leállították a futamot, Stefanót pedig rögtön a Medical Centre-be szállították.

Először úgy tűnt, hogy a fiatal olasznak csak az ujja sérült meg, az orvosok azonban további vizsgálatokat tartottak szükségesnek, így Stefanót a Cesena's Civil kórházba szállították. A vizsgálatok enyhe agyrázkódást mutattak, ezen kívül szerencsére semmi komolyabb sérülést nem szenvedett. Musco jelenleg is kórházi ágyában fekszik, és szerencsére már nem súlyos az állapota, azt azonban még nem tudni, hogy mikor ülhet újra motorra.

Forrás: motogphirek.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!