Talmácsi Gergőt kórházban ápolják

Vágólapra másolva!
Vasárnap olyan szerencsétlenül bukott az angliai Donington Parkban Talmácsi Gergő a Superstock 600-as vb futamán, hogy kórházba kellett szállítani. A magyar motoros mindkét csuklóját begipszelték, de a medencecsontja is több helyen eltörött.
Vágólapra másolva!

Talmácsi Gábor öccse, Gergő vasárnap állt rajhoz az angliai Donington Parkban, ahol több futam mellett a Superstock 600-as vb résztvevői is összemérték tudásukat. A magyar motoros a 23. rajtkockából várta a 22 körös versenyt. A 11. körben a Gergő előtt motorozó versenyző blokkja szétrobbant, és szétfolyt az olaj az aszfalton, ami miatt egy óriásit bukott az ifjabbik Talmácsi testvér.

Gergőt jelenleg East Midland egyik legnagyobb és legjobban felszerelt kórházának traumatológiai osztályán ápolják. Az eddigi hírek szerint a magyar motoros mindkét csuklóját begipszelték, de állítólag a medencecsontja is két helyen eltörött, és mindezek mellett számos zúzódást szenvedett. Az orvosi információk szerint 5 hét elteltével lehet levenni Gergő karjairól a gipszeket, így a jövő heti valenciai, majd az asseni versenyt biztosan ki kell hagynia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről