Online követhető volt a Ferrari California bemutatója

Vágólapra másolva!
A Ferrari eddigi története során először szervezett szimultán, élőben, az interneten követhető bemutatót. Tegnap mutatkozott be a 2009-es Ferrari California.
Vágólapra másolva!

A Ferrari minden eddiginél látványosabb és nagyszabásúbb eseményt szervezett, ugyanis Olaszországban, a gyár főhadiszállásán, Maranellóban és az Egyesült Államokban, Los Angeles-ben egyszerre mutatták be a California modellt.

Az eseményt, amely közép-európai idő szerint szeptember 18-án, este 10-kor kezdődött, a www.ferraricalifornia.com weboldalon online lehetett követni. Az eseményen több mint ezer díszvendég vett részt, akik a Ferrari gyártószalagja mellől nézhették a bemutatót, amelyen természetesen részt vett Luca di Montezemolo Ferrari-elnök, valamint a gyári Forma-1-es pilóták, Kimi Räikkönen, Felipe Massa.

Forrás: FerrariForrás: Ferrari


Az eseményen a Scuderia Ferrari vendége volt természetesen Michael Schumacher is, aki korábban már feltűnt a California mellett.

A tengerentúlon, Los Angeles mellett, a Santa Monica repülőtéren tartották bemutatót, további ezer meghívott vendéggel. A Ferrari California a nagyközönség előtt az októberi Párizsi Autószalonon mutatkozik be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!